4.7/5

Juli 2022

In een prachtig natuur/agrarisch landschap, weg van alle drukte en verkeer, op een heerlijk verlaten stuk land met prachtig uitzicht verbleven we in dit sfeervolle franse huis. Een grote uitnodiging om te onthaasten, lekker in de enorme mooie wilde tuin te zitten, te wandelen over onverharde paden door de omgeving en af en toe een stukje historie te gaan zien: stadje of kasteel. We hebben enorm genoten van deze verstilling en onthaasting.
Toon en Mark
4.5/5

April 2022

Wat een geweldige mooi stek hebben jullie

Heerlijke rustige omgeving waarin van alles te zien is, aan kerkjes en kastelen geen gebrek. Ook hebben we de buren van verderop mogen ontmoeten, wat een leuk en lief stel met een gezellige beestenboel ! Verder hebben we het ook binnen het huis super naar ons zin gehad. Onwijs bedankt voor het fijne verblijf hier !
Ward en Doris

 

Augustus 2021

 

Wat een zalige plek

Rust, terug in de tijd, details in ieder hoekje.
Een week puur genieten. Ook de Allier is mooi om te doorkruisen. Het huis is basic uitgerust maar heeft toch alle nodige comfort. Een gezellige keuken en reuze douche en uitstekend bed. We komen zeker terug !!
Barbara en Pepe
 
 

 

Beste Hans en Grace

Na een kort verblijf voldaan naar huis.
Wat dingen gesloopt, wat dingen gemaakt net als thuis.
Dorpel dakkapel moet nieuw lood op.
Rob-Chantalle en kinderen
 
 

 

Beste Hans en Grace en Stijn

Wat hebben wij heerlijk genoten hier !!!
Het blijft een reis naar  Touraudiere. Maar we willen jullie ontzettend bedanken voor de kans om de zomer nog spetterend af te sluiten. De klussen waar jullie om vroegen zijn geklaard en waren hartstikke leuk om uit te voeren (hopelijk naar behagen).
We hebben echt heerlijk genoten !
Liefs …Caspr-Maike en Mark